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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
22/02/2014 |
Autor : |
Acosta, Y. ; Barreto, A. ; Bassewitz, H. ; Carámbula, M. ; Coll, J. ; Croci, G. ; Durán, H. ; Gimenez, A. ; Hoyos, C. ; Methol, M. ; Mieres, J. ; Montossi, F. ; Negrin, H. ; Pigurina, G. ; Rios, A. ; Romero, R. |
Título : |
Proyecto Desarrollo de Tecnologías para pequeños y medianos productores de leche : informe anual 1989 |
Fecha de publicación : |
1989 |
Fuente / Imprenta : |
[Montevideo (Uruguay)]: INIA, 1989. |
Páginas : |
78p. |
Idioma : |
Español |
Notas : |
Version Preliminar |
Thesagro : |
DATOS DE PRODUCCION; FACTORES DE PRODUCCION; PRECIOS; PRODUCCION LECHERA; RENDIMIENTO; URUGUAY. |
Asunto categoría : |
-- |
Marc : |
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Registro original : |
INIA La Estanzuela (LE) |
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Biblioteca
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Tipo / Formato
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
16/01/2020 |
Actualizado : |
16/01/2020 |
Tipo de producción científica : |
Abstracts/Resúmenes |
Autor : |
NAVARRO, M.; PERAZA, P.; NAVAJAS, E. |
Afiliación : |
M. NAVARRO; PABLO PERAZA DOS SANTOS, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ELLY ANA NAVAJAS VALENTINI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Metagenomic approach to assist genetic improvement programs in reducing methane emissions and improving feed efficiency from beef cattle. [Abstract] |
Complemento del título : |
Botecnología Animal. |
Fecha de publicación : |
2019 |
Fuente / Imprenta : |
In: REDBIO; INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); REDBIO Argentina. X Encuentro Latinoamericano y del Caribe de Biotecnología Agropecuaria y XI Simposio Redbio Argentina. Libro de Resúmenes. Montevideo 12 - 15 Noviembre 2019. Montevideo (UY): INIA, 2019. p. 166. |
Serie : |
(INIA Serie Técnica; 253) |
ISBN : |
e-ISBN 978-9974-38-437-8 |
ISSN : |
1688-9266 |
DOI : |
http://doi.org/10.35676/INIA/ST.253 |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
Beef meat is one of the products with the highest intensity of greenhouse gas emissions in livestock production chains. Emissions are mainly in the form of methane (CH4) produced by enteric fermentation. This process is carried out by the symbiotic ruminal microbiota and causes a loss of energy for the host which may decrease the feed efficiency (FE). |
Palabras claves : |
EMISIÓN DE GASES DE EFECTO INVERNADERO. |
Thesagro : |
BOVINOS PARA CARNE. |
Asunto categoría : |
-- |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/14027/1/st-253-p166.pdf
|
Marc : |
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